STAVIO TAČKU NA SVE TRAČEVE: Novak Đoković o braku, roditeljstvu i ishrani koju svi kritikuju

Srpski šampion ponovo ima nekadašnju energiju i poletnost, iako se činilo da se krajem protekle godine suočio sa emocionalnim padom, što ga je i koštalo prvog mesta na ATP listi, Novak sija starim sjajem.

Uspešni sportista nedavno je pripadnicima sedme sile govorio o braku sa suprugom Jelenom, za koji su mnogi spekulisali da je poslednjih meseci zapao u krizu. Emotivnim rečima koje je uputio svojoj izabranici, Đoković je mnoge raznežio i stavio tačku na takva govorkanja, piše "Story".

- Poštovanje, divljenje, razumevanje i podrška obostrani su u našoj vezi. Sa suprugom uvek mogu da razgovaram, bilo da pričamo o lepim stvarima u životu, bilo da mi treba rame za plakanje. Jelena je uvek tu za mene - rekao je Đoković osvrnuvši se i na neke osobine svog sina Stefana, za čije je vaspitanje najzaslužnija upravo Jelena.

- Stefan je znatiželjan i aktivan, kao što samo dete može da bude. Takođe, od majke sve upija i veoma mi je drago zbog toga - dodao je Novak.

S obzirom na to da je i kritikovan zbog promene u načinu ishrane, drugi reket sveta progovorio je o toj temi.

- Moj stav glasi: neka hrana bude lek i neka lek bude hrana. Što više ispitujem stvari poput goriva i energije za moje telo, biću sve bolji teniser i, generalno, zdraviji - objasnio je.

Izvor: Story

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.