Kraljevi sevdaha 7. marta u Sava Centru!


Do sada su izdali devet albuma, na kojima su sarađivali sa mnogim zvezdama iz regiona, interpretirajući bosanske ljubavne pesme u jazz, blues, etno, country i rock aranžmanima. Raznovrsnost stilova i zvuka u izvođenju vrsnih muzičara, ovaj sastav izdvaja i čini posebnim, te su učestvovali na preko stotinu world music i jazz festivala širom sveta, a bili su nosioci i glavna tema četiri filma i brojnih televizijskih emisija.

“Mostar Sevdah Reunion” je nastao devedesetih godina u Mostaru, po ideji producenta Dragog Šestića i tokom 17 godina su popularizovali sevdalinke i drugu balkansku muziku širom sveta izvodeći ih u modernim aranžmanima. Dali su novu energiju, emociju i doživljaj pesmama poputČudna jada od Mostara grada, Što te nema,Zapjevala sojka ptica, U lijepom gradu Višegradu, Snijeg pade na behar voće, Moj dilberei mnoge druge.



Karte za veče najlepših sevdalinki su u prodaji na biletarnici Sava Centra i svim prodajnim mestima Eventima. Zavisno od mesta sedenja cena karte je od 900 do 1.800 dinara.
Pogledajte još