Predstavljena manifestacija "Vina sa juga Italije na Balkanu"

Vinski proizvodi regija Kalabrija, Kampanija, Pulja i Sicilija bide predstavljeni tokom februara meseca na velikom broju promotivnih skupova namenjenih kako specijalizovanim trgovcima iz čitavog regiona Balkana, tako i potrošačima.

Osamnaest specijalizovanih prodavnica, uključujući i važne trgovinske lance kao što su Mercator i Metro Srbija odazvalo se pozivu ICE - Agencije da učestvuje u realizaciji poslovnih susreta, degustacija i drugih aktivnosti, kako bi usmerili pažnju svojih klijenata na tradiciju i kvalitet vina iz regija južne Italije.

Za profesionalce iz ovog sektora: uvoznike, distributere, specijalizovanu štampu, enologe i somelijere, planirani su izuzetno važni stručni skupovi. Predviđene su stručno vođene degustacije i Master klas. Susret brojnih proizvođača vina iz regija Kalabrija, Kampanija, Pulja i Sicilija i lokalnih poslovnih partnera biće održan 21. februara tokom"Berze vina", u hotelu Hajat Ridžensi u Beogradu. Za ovaj događaj ICE-Agencija je napravila odgovarajudi odabir partnera i organizovala učešde delegacije od 60 uvoznika i distributera iz susednih zemalja.
Ova

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.