RASTA ISKRENO: Želeo sam da mi Ana rodi sina, ali...

Kada je stvaranje muzike u pitanju, pored svog tima, Stefan Đurić Rasta voli da čuje i mišljenje svoje supruge i tvrdi da mu ona jako pomaže.

- Dosta vremena zajedno provodimo uz muziku. Između ostalog slušamo i nove projekte, moram da priznam da mi izuzetno znači njen sud. Volim da poslušam njen savet jer je zaista iskren i nepristrasan. Ona nije iz moje muzičke branše, ali ima veliko iskustvo i pomaže mi u svakom smislu.

Reper se prisetio i trenutka kada je saznao da će biti otac.

- U početku nisam bio svestan potpunosti šta se dešava. Ponoviću se 100 puta, ali to je najveća stvar. Ovo je kruna života u koju spadaju i posao i ljubav i sve što ide s tim. Mislim da bolji poklon za Novu godinu nisam mogao da poželim.

Na pitanje da li se kod Ane već ''dešava'' takozvano drugo stanje, Rasta se našalio:

- Sada se trenutno dešava treće stanje. Šalim se, dešava se drugo stanje, ali zaista joj svaka čast. Snimali smo emisiju jako dugo i meni je bilo teško, a ona je to odlično iznela. Tu smo i jedno drugo podržavamo u potpunosti - rekao je on.

Od trenutka kada je popularna pevačica potvrdila da je u blagoslovenom stanju, mnoge je zanimao pol deteta koje Ana očekuje, a bilo je i spekulacija da će biti blizanci. Na pitanje da li budući tata ima posebne želje, on je otkrio da je na samom početku bio nalik ostalim muškarcima.

- Imali smo neke nagoveštaje, u principu, svaki muškarac bi voleo da ima sina, bar ja tako mislim, ali onog trenutka kada čujete od doktora da je to nešto živo i zdravo izgubite želju za tim da li je to muško ili žensko. Najbitnije je da je živo i zdravo.

Nova uloga mu neće predstavljati problem i to tvrdi sama Ana Nikolić.

- Ana tvrdi da ću biti super otac, a ja smatram da će to prirodno da dođe kao i sve ostale stvari sa njom i sa mnom. Mislim da ćemo se dobro snaći iako to možda ne deljuje tako - rekao je Rasta kroz osmeh.

Izvor: Pink.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.