GODINAMA JE NIJE BILO NA MALIM EKRANIMA: Rada Radenović se vraća na televiziju!

Nakon duže pauze, Rada je rešila da ponovo napravi pometnju na medijskoj sceni. Svake srede jedna aktuelna ličnost iz javnog života govoriće o najrazličitijim temama, a Rada će goste voditi kroz tri sobe – šank, dnevnu i spavaću sobu – a sa svakom prostorijom, menjaće se i teme o kojima razgovaraju, a one škakljive biće ostavljene upravo za poslednju sobu.

Poslednje što sam radila na televiziji jeste moja autorska emisija “Vi pitate”, koju ću na neki način ponovo da oživim kroz novu emisiju u okviru noćnog programa. Naravno dam mi je drago što ću biti deo ekipe koja će raditi prvi noćni program u ovom obliku na našim prostorima. U “Vi pitate” sam imala gosta u studiju, a kroz ankete je publika imala mogućnost da postavlja pitanja. To će se ponoviti i sad, s tim što ću imati i uključenja gledalaca, pošto i sama emisija ide uživo, a to je nešto sa čim se prvi put susrećem. I to je svakako izazov. Moj poklon publici će biti taj gost, sa kojim će moći da pričaju i da mu postavlaju pitanja – rekla je Rada i dodala:

Koncept je takav da ću imati jednog gosta, koji će biti sproveden kroz tri atmosfere. Prva je ta atmosfera iz noćnog izlaska, uz šank. Drugu atmosferu simbolizuje trosed, gde pričamo o profesionalnom životu, i na kraju je tu spavaća soba i krevet, sa kojim se i završava svaki dan. Upravo zbog toga želim da se uz naziv emisije “Rada sam” doda u zagradi “Među nama”, jer to označava tu intimnu atmosferu.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.