GODINAMA JE NIJE BILO NA MALIM EKRANIMA: Rada Radenović se vraća na televiziju!

Nakon duže pauze, Rada je rešila da ponovo napravi pometnju na medijskoj sceni. Svake srede jedna aktuelna ličnost iz javnog života govoriće o najrazličitijim temama, a Rada će goste voditi kroz tri sobe - šank, dnevnu i spavaću sobu - a sa svakom prostorijom, menjaće se i teme o kojima razgovaraju, a one škakljive biće ostavljene upravo za poslednju sobu.

- Poslednje što sam radila na televiziji jeste moja autorska emisija "Vi pitate", koju ću na neki način ponovo da oživim kroz novu emisiju u okviru noćnog programa. Naravno dam mi je drago što ću biti deo ekipe koja će raditi prvi noćni program u ovom obliku na našim prostorima. U "Vi pitate" sam imala gosta u studiju, a kroz ankete je publika imala mogućnost da postavlja pitanja. To će se ponoviti i sad, s tim što ću imati i uključenja gledalaca, pošto i sama emisija ide uživo, a to je nešto sa čim se prvi put susrećem. I to je svakako izazov. Moj poklon publici će biti taj gost, sa kojim će moći da pričaju i da mu postavlaju pitanja - rekla je Rada i dodala:

- Koncept je takav da ću imati jednog gosta, koji će biti sproveden kroz tri atmosfere. Prva je ta atmosfera iz noćnog izlaska, uz šank. Drugu atmosferu simbolizuje trosed, gde pričamo o profesionalnom životu, i na kraju je tu spavaća soba i krevet, sa kojim se i završava svaki dan. Upravo zbog toga želim da se uz naziv emisije "Rada sam" doda u zagradi "Među nama", jer to označava tu intimnu atmosferu.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.