BOJANA BAROVIĆ: Silikoni i bezrazložna golotinja na televiziji i u javnosti, postali su društveno prihvatljivi, a dojenje je tabu tema!

Bojana Barović je u avgustu prošle godine sa suprugom Nikolom Rokvićem dobila ćerku.

Kada se time pohvalila na Instagramu, i objavila fotografiju na kojoj doji Leonu dok sedi kod šminkera, dobila je neočekivane komentare.

- I samo zgražavanje na tu temu me zgražava, neshvatljivo mi je - rekla je ona za magazin "Gloria".

Međutim, manekenka se ne osvrće na negativne komentare.

- Pored niza pozitivnih, bilo je i negativnih ocena. Do sada sam se, tokom karijere, navikla na negativne komentare o sebi, ali kad je u pitanju dojenje u javnosti ili uopšte sama fotografija dojenja, bila sam zaista revoltirana. Ne bih želela nikoga da vređam, ali mislim da ljudi koji na takvu, sasvim normalnu i uobičajenu stvar gledaju s gađenjem ili nekom seksualnom konotacijom, imaju ozbiljan problem sami sa sobom - izjavila je manekenka.

Bojana smatra da su mnoge stvari u našem društvu tabu tema, a zapravo su prilično normalne.

- Nažalost, živimo u društvu gde su se osnovne moralne vrednosti potpuno poremetile, pa možda nije ni čudo što su druge stvari oko nas koje nisu nimalo prirodne, kao što su silikoni ili bezrazložna golotinja na televiziji i u javnosti, postale društveno prihvatljive, a dojenje tabu tema - rekla je Bojana.

Izvor: Kurir/Gloria

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.