BESKRAJNI SPOR: Severina ponovo pokušava da spreči Milana da viđa sina

Sudskom odlukom određeno je da dete živi sa majkom Severinom Kojić, a da Milan Popović ima pravo na susrete i druženje sa detetom.

Milan Popović je tražio i dobio odobrenje za privremeni boravak u Hrvatskoj koji traje do 2021, a koji je podneo kako bi mogao da viđa sina Aleksandra koji vreme provodi sa majkom i u Hrvatskoj, ali i u Beogradu gde ona živi sa porodicom Kojić.

Međutim, Severina je pokušala da minira Milana Popovića, pa je podnela zahtev u policiji da mu se zabrani privremeni boravak jer je, kako je navela, dao lažne podatke, te da ne zadovoljava zakonske uslove.

Severina sve vreme ima nameru da Milana predstavi kao kriminalca i pokušava da javnosti iskaže da on krši zakon.

Tim povodom, u zahtevu je tražila da pretresu sve njegove privatne letove kako bi dokazala da on u Hrvatskoj nije provodio dovoljno vremena da bi dobio pravo na boravak, a između ostalog navela je i da on predstavlja opasnost za javnost zato što je, na njenu prijavu, u toku postupak zbog sumnje da je učinjeno kazneno delo prema detetu, te da je počinio porodično nasilje na štetu Severine Vučković, sada Kojić, kao i da je počinio kazneno delo oduzimanja deteta.

- Severinine tužbe usmerene su ka tome da se ja kaznim i da se od mene napravi kriminalac - rekao je Milan u jednom intervjuu za "Blic".

Severina je, naime, navela kako je Milan, navodno, protivpravno odveo svog sina u inostranstvo, te da je to još jedan dokaz zbog kojeg on ne može da ima boravišnu dozvolu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova odgovorilo je da nije u mogućnosti da postupi po njenom zahtevu s obzirom na to da nisu ispunjene njene pretpostavke.

Inače, Severina je Milanu Popoviću poslala gotovo 200 tužbi, tako da teško da postoji segment njegovog života za koji on nije tužen.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.