NESVAKIDAŠNJA DODELA GREMIJA: Uplakana Adel polomila statuu i rasplakala trudnu Bijonse! (FOTO/VIDEO)

Britanska muzička zvezda ovojila je pet Gremija, među kojima su i glavne nagrade - za album ("25"), ploču i pesmu ("Hello") godine. Adel je prilikom obraćanja publici odala priznanje Bijonse, nazvavši je svojim idolom, a nagradu za album godine polomila kako bi je podelila sa njom.

Adel je istakla da je očekivala da će ovo priznanje otići u ruke Bijonse za njeno izdanje "Lemonade", a svojim potezom rasplakala je sve prisutne, pa i samu Bijonse.

Inače ovo je bilo Bijonsino prvo javno pojavljivanje u javnosti otkad je saopštila da je trudna. Slavna pevačica dobila je dva priznanja, a imala je čak devet nominacija.

- Ne mogu da prihvatim ovu nagradu. Veoma sam zahvalna i polaskana, ali izvođač mog života je Bijonse. Album "Lemonade" je toliko značajan. Obožavam te i želim da budeš moja mama - rekla je Adel gledajući u Bijonse, te je kasnije na konferenciji za novinare istakla da je deo nje bio tužan kada su proglasili njeno ime, a ne Bijonsino.

- Ja sam njena velika obožavateljka, navijala sam i glasala za nju. Mislila sam da je sada pravo vreme da ona pobedi. Šta treba da uradi da bi osvojila Gremija za album godine? - rekla je Adel i opsovala.

A photo posted by Ronnie (@rppeck) on

Izvor: Alo!

Pogledajte još