Festival ljubavi: Prosidba i romantika na Dan zaljubljenih!

Sjajan program priredili su Marko Žigmanović i njegovi gosti, pevači Gordana Goga Krstić i Marko Stantić, napravili su sjajnu atmosferu i uprkos hladnom vremenu uspeli da zagreju mnogobrojne Novosađane čuvenim hitovima o ljubavi i vinu.

Veče smo začinili jednom prosidbom.Uroš, rodom iz Obrenovca, posetio je Srbiju i Novi Sad sa svojom devojkom Barbarom i kontaktirao nas sa željom da je zaprosi upravo na "Festivalu ljubavi". Po Uroševoj želji, organizovali smo kviz za parove u kojem su jedno drugom morali da postavljaju različita pitanja, a poslednje, Uroševo pitanje, bilo je da mu Barbara bude žena. Uz ovacije, Barbara, rodom iz Čilea, pristala je da bude Uroševa supruga, a organizatori im žele mnogo sreće i ljubavi u daljem životu.

Današnji program prvenstveno posvećujemo onima kojima je to najpotrebnije. Danas se obeležava Svetski dan dece obolele od raka. Udruženje NURDOR tradicionalno će ovaj dan obeležiti na Trgu slobode različitim programom i puštanjem balona, a "Festival ljubavi" će im pružiti tehničku podršku. Dođite na Trg slobode u 12h i budite deo ove humanitarne akcije.

Večeras od 19h nastupiće DJ LK.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada, traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu www.color.rs/love2017 i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

Pogledajte još