VEROVALI ILI NE: U "Parove" ulaze – intelektualci!

Hepi televiija, odlučna da rijaliti Parovi koji emituje gotovo dva meseca postane omiljeni sadržaj i intelektualcima, uvela je novog takmičara. Profesorka hemije Smilja Janković, koja se štrajkom ispred Vlade izborila za svoju nepravedno oduzetu licencu, postala je ravnopravni takmičar.

“Izmišljali su svašta o meni da bih ostala bez licence profesora, ali sud je doneo pravočnu odluku i meni je licenca za nesmetano predavanje đacima vraćena”, rekla je Smilja Janković. “Advokati će pokrenuti zahtev za odštetu jer sam dve godine bila sprečena da predajem, a sad sam rešila da uđem u Parove i da tako pokažem šta je istina i između ostalog i zaradim profesorsku platu. Ima u Parovima onih koji će želeti da nauče nešto iz hemije, pa ćemo imati čas pred milionima gledalaca”.

Već na prvi pogled, profesorka se dopala ostalim takmičarima, a Milutin Radosavljević Mili pristao je da je uči plesu. Voditeljka je najavila da posle profesorke hemije u rijalti stiže i doktor iz Crne Gore.

“Meni je ovde lepo i zanimljivo, mislim da će mi biti dobro, dobila sam veliku podršku od svojih đaka i drugih profesora”, rekla je Smilja Janković.

Izvor: svet.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.