I DALJE KUBURI SA ZDRAVLJEM! Jelena Rozga: Pijem tablete za dobro jutro!

Pop zvezda otkrila tajnu kako i pored nedaća koje je život i njoj doneo, uspeva da ga zadrži vedro lice i optimizam. Ona je rekla da njeni zdravstveni problemi nisu prošli.

- Ti zdravstveni problemi nisu iza mene. S godinama će ih sigurno i biti, bolujem od štitne žlezde. Na terapiji sam dugi niz godina, pijem lekove za hormone, svako jutro za dobro jutro. Disciplinovana sam, sve je u redu sada. Važno je da se ide na redovne preglede. Krvnu sliku treba proveravati često. Svaka dva meseca idem na analize. Moramo ići redovno kod lekara i mi žene kod ginekologa, muškarci moraju na preglede prostate, ma na sve. Redovni pregledi. Ja imam čistu autoimunu bolest. Stres je učinio svoje. Preemotivna sam, sve primam k srcu. Ali ja se ne mogu menjati. Da nisam takva, emotivna, ja možda ne bih ovako izvodila sve one lepe balade koje pevam - rekla je pevačica.

Jelena je odala da je pored svega veoma jaka, iako izgleda krhko i da spoljašnjost itekako zna da prevari. Pričala je o tome i šta bi poručila sebi sa početka karijere.

- Nedavno sam i napisala pismo samoj sebi, o svom životu. To ću uskoro i staviti na svoj Fejsbuk profil. U tom divnom pismu i jesam samoj sebi poručila da budem svoja, da slušam svoje srce. Nema nikakve škole života. Život je škola. I ova Jelena još uči - izjavila je Rozga.

Izvor: Blic

Pogledajte još