POSLEDICE RAZVODA: Dajana zbog sina ide kod psihologa

Osim što se sa njim vratila u dom svoje majke, Dajana se konsultuje sa psihologom kako bi njen naslednik što bezbolnije prevazišao ovaj period.

- Dajani je sada najbitnije da Dušan bude dobro i da shvati da mu ljubavi neće nedostajati. Osim što je morao da promeni životni prostor i ostavi sobu, koja je samo za njega opremljena, mališan će morati da krene i u drugi vrtić. Dajana se trudi da je sin ne vidi tužnu, dok se o svakoj promeni njegovog raspoloženja konsultuje sa psihologom. Žika ga često viđa kako bi mališan shvatio da su mu i mama i tata posvećeni - kaže izvor blizak Dajani, koja je promenila prezime u devojačko Paunović.

Iako se do sada nisu oglašavali povodom razvoda, Žika i njegova 24 godine mlađa sada već bivša supruga su odlučili da progovore.

- Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednički odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema. Da je svako kriv za sebe i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili. Dugo smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve, ali nažalost nismo uspeli u tome - stoji u zajedničkom saopštenju, u okviru kojeg naglašavaju da će njihov zajednički sin i dalje biti suština njihovog života.

- Naš voljeni sin će ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze - zaključili su Žika i Dajana.

Podsećanja radi, Dajana i Žika venčali su se 2010. godine, a kumovi su im bili Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović. Dve godine kasnije dobili su sina Dušana, koji će za sedam dana proslaviti peti rođendan.

Izvor: Alo!

Pogledajte još