HOROSKOP ZA 20. FEBRUAR: Bikove čeka nova ljubavna avantura, Vodolije povlače loše poslovne poteze

OVAN

Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim čudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće Vam razgovor.

Sugestija: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

BIK

Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.

Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam šetnja.

BLIZANCI

Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom. Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću "zamenu" ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osećati uz osobu koju dobro poznajete.

Sugestija: Nema razloga da se opterećujete i da precenjujete lične mogućnosti.

RAK

Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

LAV

Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika. Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.

Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

DEVICA

Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg "suparnika". Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju. Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš "san o velikoj sreći", ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.

Sugestija: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

VAGA

Nemojte dozvoliti da neko preuveličava Vaš neuspeh ili da Vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaš ljubavni odnos i "miran san". Nije svaki izazov vredan rizika.

Sugestija: Sačuvajte lično dostojanstvo i prisebnost duha, nema razloga za nervozu.

ŠKORPIJA

Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina. U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako, kao što na prvi pogled izgleda.

Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC

Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste, uvek postoji izlaz i dobro rešenje. Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.

Sugestija: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije.

JARAC

Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje. Moguće je da Vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.

Sugestija: Nema razloga za preteranu zabrinutost.

VODOLIJA

Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vaše ideje, stoga pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite pažnju na nove dogadjaje koji se prećutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na nečije "neobično ponašanje". Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.

Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna i relaksacija.

RIBE

Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni, ne morate izražavati sve ono što mislite.

Sugestija: Prijaće Vam više vitminska ishrana.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.