VESNA, SVAKA ČAST! Đole Đogani otkriva: Za moj dobar izgled zaslužan je redovan seks!

Đole tvrdi da sportska aktivnost i teretana nisu dovoljni da bi muškarac bio zgodan i mišićav u njegovim godinama, već da je neophodno i da često upražnjava seks.

- Redovan seks je, između ostalog, bitan za dobar izgled, jer se tokom seksa luči hormon dopamin, koji je veoma bitan za kožu. To je naročito bitno u ovim godinama kada se već vidi da starimo. Ne treba ni u čemu preterivati, ne preterujem ni ja, ali imam redovan seks i to mi je veoma bitno. Hoću samo da naglasim da seks treba da bude duhovno-fizički kontakt. Ne treba seks da bude samo upražnjavanje fizičke potrebe, životinjski seks, nego to treba da bude na nekom višem nivou - objašnjava Đogani i dodaje da redovno maže kreme na lice.

- Koristim, takođe, i dobre kreme i druge preparate za negu kože. Ujutro se umijem, pa stavim jednu kremu kao podlogu, a onda glavnu kremu, pa onda antirid kremu za predeo oko očiju. Sve to ponovim uveče pre spavanja - kaže Đole.

On tvrdi da danas ne mora previše da trenira da bi bio mišićav, već da je za to zaslužan višedecenijski zdrav i sportski život.

- Bavim se svojim telom oduvek i oduvek živim sportski život. Ne znam koliko ljudi znaju, ali ja sam bio atletičar Crvene zvezde. Još kao tinejdžer, sa 16-17 godina, bio sam zavidno, atletski građen. Kasnije sam počeo da se bavim plesom. Konstantno treniranje, koreografije, to je takođe uticalo na moj izgled. Moram da kažem i da sam se bavio jogom. Taj spoj fizičkog i duhovnog donosi najbolje rezultate - kaže Đogani i dodaje:

- Nikada nisam hteo da dajem novac na gluposti i uvek sam ulagao u sebe i u svoj izgled. Danas odlazim u teretanu samo dva puta nedeljno i to je dovoljno da izgledam ovako. Ceo život vežbam i plešem i moje telo je sve to zapamtilo, pa tako danas ne moram mnogo da radim na svom telu da bih izgledao ovako. Bitno je i to što živim zdravo, ne pušim, ne pijem. Rano ležem da spavam. Potrebno je neko odricanje da biste bili zgodni, to je neminovno.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.