ANA NIKOLIĆ: Svadba? Nikako, imam 100 kila, a i trenutno ratujemo oko imena!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u junu će postati roditelji. Iako su se venčali prošle godine u tajnosti, bračni par planira svadbeno veselje, ali tek nakon dolaska prinove.

Sada stvarno nisam u situaciji da nosim venčanicu, niti sebe zamišljam sa 100 kilograma u venčanici, ali možda kasnije kada se rodi beba i sve bude u redu. Možda napravimo krštenje i venčanje odjednom, što da ne. Meni su generalno svadbe malo kliše i svi to rade, ali možda bih i volela da obučem tu venčanicu. Generalno, to crkveno venčanje mi je mnogo važno. Mogu samo da kažem da mi nismo nimalo skromni kada su takva slavlja u pitanju i da će to biti jedna velika, mrsna, pravoslavna svadba – kaže Ana, koja trudnoću odlično podnosi.

Nemam mučnine i iskreno mi je malo žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga. Jedino što osećam jeste da imam malo manje energije i da mi se malo više spava, ali, da kucnem u drvo, kao buduća mama osećam se – za poželeti – rekla je pevačica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Ana uživa u trudnoći i prizanje da joj prija što se donekle povukla iz javnog života.

Jeste mi malo dosadno, a sa druge strane mi i prija. Imam vremena da se posvetim sebi, što zbog posla nisam stizala. Mogu da pogledam neki film, pročitam neku knjigu, da prošetam. Aktivno uživam u trudnoći – rekla je Ana.

S obzirom na to da je otkrila da će sa suprugom Stefanom dobiti devojčicu, Ana je otkrila i da li već razmišljaju o imenima.

Jao, rat je u kući jer je svaki moj predlog čudan. Ali dogovorićemo se, to je najmanji problem – rekla je pevačica.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.