VLADA MANDIĆ ŽELI PETORO DECE: Presrećan sam, Jasmina je ponovo trudna!

Pošto je pre nešto više od godinu i po dana sa izabranicom Jasminom dobio drugo dete, sina Petra, bivši rukometaš sada čeka još jednog naslednika.

- Vlada je zacrtao još odavno da će imati bar petoro dece, i kad je saznao da mu je Jasmina opet trudna, njegovoj sreći nije bilo kraja. Ona je sada već u šestom mesecu, tako da će Vlada uskoro postati otac po treći put - kaže izvor blizak paru.

Mandić iz prvog braka, sa Jelenom Višekrunom, ima i devetogodišnju ćerku Sašu, i kada je njegova nevenčana supruga Jasmina ostala trudna prvi put, priželjkivao je da mu se rodi sin. Pošto mu se želja i ostvarila, sada mu pol više nije toliko bitan.

- Voleo je da ima i muško dete i bio je presrećan kad mu se rodio Petar. I sada potajno priželjkuje sina, jer je Vlada lud za muškom decom, ali naravno da je najbitnije prvo da je živo i zdravo, a onda sve ostalo. Uostalom za pol deteta doktori i dalje nisu sigurni, jer je beba zauzela takav položaj da ne može sa sigurnošću da se kaže - završava izvor blizak paru.

Mandić je ponosno potvrdio navode.

- Tačno je. Biću tata po treći put. Jasmina mi je trudna i presrećan sam. I ne nameravamo da se zaustavimo ovde. Biće ih petoro i više, bože zdravlja - zaključuje bivši rukometaš.

Iako čuven kao večiti neženja, ali i kao jedan od najvećih srpskih plejboja, Mandić se konačno skrasio pre tri godine kad je upoznao Jasminu Trnavac, koja je tada imala 19 godina. Iako i dalje nisu u braku, jer su oboje mišljenja da potpis može samo da pokvari odnose među partnerima, Jasmina i Vlada zajedno žive sa svojim sinom Petrom, a uskoro stiže i četvrti član.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.