40 DANA OD SMRTI MIKIJA JEVREMOVIĆA! Ćerki Jeleni pozlilo: Danas njegova duša odlazi gore

Jelena je bila vidno uznemirena i pred kamerama je otkrila kako joj je proteklo četrdeset dana od tatine smrti, ko se sve javljao da joj pruži podršku i zbog čega je današnji dan bitan.

- Baš mi je teško, pozlilo mi je... Od jutros postupam mazohistički, slušam njegove pesme na ripit... Danas mi je baš teško... - rekla je Jelena.

Jelena je u jednom trenutku tokom pomena prišla očevom grobu i tihno šaputala.

- Rekla sam mu da ga mnogovo volim i da mi strašno nedostaje. Ta bol ne jenjava.

Miki Jevremović preminuo je 13. januara u 75. godini nakon kratke i teške bolesti.

- Danas mi je bilo u glavi to što je četrdeset dana, a kažu da duša odlazi gore, da nas napušta. Sve veme sam imala utisak da je tu. Kada god uključim TV i vidim emisiju kako se ljudima koji preminu nastavlja život i to me smiruje. Od jutros nisam svoja, malopre mi je baš bilo loše... - rekla je Jelena.

Jelena ima dvoje dece, a suprug joj je velika podrška i on joj je pomogao da prebrodi teške trenutke.

- Najveći oslonac mi je bio muž, on je moja duša, moja polovina, ne znam šta bih bez njega. Dovoljno je da me poljubi u čelo i da me pogleda tim prelepim kestenjastim očima i odmah mi bude lakše - iskrena je Jelena.

Upravo je njen suprug bio taj koji je deci saopštio da im je deka otišao na nebo.

- Tu obavezu je preuzeo moj suprug, tih dana kad se sve to dogodilo nisam bila svoja. Raspadala sam se. Peđa je objasnio na svoj šaljiv način, rekao je Lazaru koji je stariji i razume da je deda otišao na nebo da svira gitaru anđelima, da je sada mlad i u jeku popualrnosti i da svira devojčicama. Takvim stavom i prisutpom u mnogome je, na neki način, poboljšao obaveštenje koje treba da saopštiš detetu od osam godina. Lazar se rastužio i nasmejao, svakako je prošlo bolje nego da sam ja preuzela na sebe da objašnajvam - rekla je Jelena Jevremović.

Izvor: Blic

Pogledajte još