DEČKO JE TUKAO GODINU I PO DANA! MILICA OTKRIVA: Drogirao se, uzeo mi je 100.000 evra i "hamer"

Milica tvrdi i da joj je Simon pretio ubistvom ako ode i prijavi ga policiji.

- Za vreme veze me je ubijao od batina i stalno mi je krao novac. "Hamer" koji je vozio je vlasništvo mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo videli već tri-četiri meseca, nismo ni videli novac od prodaje tog auta. Otac je otišao da prijavi nestanak automobila - započinje svoju priču Milica.

- Nisu ovo prve batine, znao je mesecima da me mlati, samo sam ćutala i verovala da čovek može da se promeni. Verovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, verovala sam u bolje sutra, ali to se nije desilo. Roditelji su mi rekli: 'Hvala bogu da si ga konačno prijavila', pošto su znali da me bije poslednjih godinu i po - objašnjava bivša košarkašica.

- Pretio mi je da će me ubiti ako odem u policiju i onda sam morala da ćutim i da ne govorim ništa. Tada trpiš i sakrivaš modrice od javnosti. Pretio je da će mi ubiti porodicu ako nešto slučajno zucnem ili uradim - kroz suze priča Dabovićeva i dodaje da bivšeg dečka želi da vidi iza rešetaka.

- Ovo su mu poslednji trenuci slobode, a ja se trudim da ga strpam iza rešetaka jer to zaslužuje nakon svega što mi je uradio. Ne vraća se u svoj grad zato što mu tamo već prete da će ga ubiti - kaže Milica.

Dabovićeva tvrdi da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikada nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi otkada se zabavljamo uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negde oko 100.000 evra, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a keš koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao - objašnjava naša reprezentativka u košarci, a zatim se osvrnula i na priče da se njen dečko drogirao.

- Jeste, uzimao je drogu. Nisam znala da to radi, jednom sam videla kako je uzeo crtu u stanu - iskrena je Milica.

Šime Šiklić zvani Simon juče je sa advokatom sedeo u jednom beogradskom lokalu, gde je novinarima otkrio svoju verziju priče o incidentu sa Milicom Dabović.

- Raskinuli smo pre dve nedelje i nismo bili u vezi. Zvala me je da dođem u stan, došao sam da uzmem stvari i tada je došlo do verbalne rasprave. Milica je počela da me grebe i napada, u trenutku odbrane odgurnuo sam je od sebe. Ne želim da ovim utičem na proces koji je pred tužilštvom i sudom jer bi to bio uticaj na te organe koji rade na slučaju. Po savetu advokata rado ću vam otvoriti dušu kada ceo proces bude bio okončan jer sada ne želim da utičem na tužilštvo i sud - rekao je Simon.

Na Miličine optužbe da joj duguje 100.000 evra, kao i da je koristio narkotike, Simon kaže:

- To su gluposti, pa iz tog razloga to ne želim da komentarišem, jer to nije tema ovog slučaja, a i nije istina - kaže bivši dečko naše košarkašice, koji nije želeo da komentariše ni navode da je i ranije tukao Dabovićevu.

Podsećanja radi, Milica je u nedelju prijavila policiji da ju je Simon rukama stezao u predelu vrata i naneo joj lakše telesne povrede i ogrebotine na desnoj ruci. Njih dvoje su u ponedeljak saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Milica je duže od sata davala izjavu o incidentu, a na pitanje novinara zašto ju je bivši dečko davio, kratko je prokomentarisala:

- To pitajte njega.

Simon se u tužilaštvu zadržao duže od sedam sati, a po izlasku iz zgrade se videlo da i on na licu ima ogrebotine, koje nije želeo da objašnjava.

- Vidite li šta uradi ostavljena žena? - samo je kratko prokomentarisao Simon.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.