Stub razvoja ekonomije: Konferencija "Porodične firme" 15. marta u Beogradu!

Konferencija će okupiti privrednike i stručnjake iz ove oblasti u Srbiji i regionu. Na otvaranju će govoritiGoran Knežević, Ministar privrede u Vladi Srbije iRobert Čoban, presednik Color Press Grupe.

Većina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koje su, po vlasništvu, u teoriji klasifikovane kao porodični biznisi, nemaju razvijenu politiku porodičnog upravljanja koja bi se bavila pitanjem porodičnog aspekta biznisa i osigurala održivost kompanije kao poslovnog subjekta u vlasništvu porodice i pod njenim rukovođenjem. Stanje porodičnih firmi u Srbiji ne zaostaje u ovoj statistici. Zbog toga je ova konferencija prepoznata kao veoma važan događaj, jer predstavlja priliku da se vlasnici i rukovodioci porodičnih firmi upoznaju sa daljim mogućnostima za edukaciju, programima unapređenja poslovanja i ekspertsku podršku u oblasti upravljanja porodičnim firmama.

Kroz panel diskusije i studije slučaja prisutni će imati priliku da čuju na kakve sve izazove nailaze porodične firme u Srbiji, šta menadžeri porodičnih firmi treba da rade u krizi, govoriće se i o angažovanju spoljnih menadžera, odnosu porodice i porodične, kao i aktuelnim tržišnim uslovima poslovanja.

O ovim temama govoriće vlasnici uspešnih porodičnih firmi, vodeći stručnjaci u oblastima ekonomije, menadžmenta i mnogi drugi.

Program konferencije i način prijave potražite na linku www.color.rs/porodicnefirme2017, a sve informacije i na našoj FB stranici i eventu.

Pogledajte još