PETA SREĆA: Ceca Kitić se udaje za 23 godine mlađeg izabranika!

Reč je o Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba, koji je javnosti poznat po hapšenjima zbog krađe automobila, piše Avaz.ba.

Vuković kaže da se nakon izdržavanja zatvorske kazne smirio, a sada kada je upoznao ljubav svog života samo želi da vreme provodi sa njom.

- U vezi smo 43 dana, ženiću je Boga mi - rekao je zaljubljeni Super Beba za "Avaz". Na pitanje, čime se sada bavi, on kaže da je po zanimanju "kontroverzni biznismen". Da su u vezi potvrdila je i Ceca za "Blic", ali ona tvrdi da njihova duže traje.

- Odavno smo zajedno, volimo se i dugo smo to krili od javnosti. On bi vam sigurno rekao više kao svaki pričljivi Bosanac, ali ja mu ne dam da govori za medije. Dovoljno je da vam kažem da se udajem i da sam srećna - rekla je Ceca za "Blic", te dodala da će ovo Super Bebi biti drugi brak.

Inače, ona je bila jedna od najboljih rukometašica sveta. Igrala je za Jedinstvo iz Tuzle i Radnički Beograd. Nastupala je i za jugoslovensku reprezentaciju s kojom je učestvovala na Olimpijskim igrama 1980. u Moskvi i 1984. u Los Anđelesu. Aktivnu igračku rukometnu karijeru okončala je u 2006. u svojoj 46. godini.

Od 2006. pa do 2008. godine je obavljala dužnost sportskog direktora Ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tokom svog ljubavnog života, Ceca je do sada četiri puta stala na ludi kamen. Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića, pa za rukometaša Dragana Dašića s kojim je, inače, bila u vezi pre udaje za Blaža i s njim je dobila sina Nikolu.

Treći put se udala za kulturologa Gorana Bogunovića, s kojim ima kćerku Maru (24), a iz vanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima kćerku Aleksandru. Poslednji njen suprug je bio pet godina od nje mlađi pravnik Milan Magić.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.