Dajana Jakšić prvi put javno progovorila posle razvoda od Žike!

Ona se pojavila na rođendan svoje prijateljice Marine Visković, koja je rođena na isti dan kada i njen i Žikin sin Dušan, a ispred kluba su je sačekale kamere Kurira.

Na pitanje kako je Dušan proveo rođendan, Dajana je izjavila da su porodično slavili, zajedno sa Žikom.

“Rođendan smo proslavili porodično u kući, zato što je Duletova ekipa iz vrtića na Kopaoniku, pa ćemo s drugarima sledeće nedelje. Bili smo sa Dušanovim tatom, kao i svake godine, a tako će biti i ubuduće. To je normalno jer je on njegov otac”, kratko je poručila pevačica.

“Sine moj. Vreme leti. Kao juče da su bili tvoji prvi koraci i reči. Danas puniš pet godina. Sećam se onih noći kada sam te posmatrala dok spavaš i krala zagrljaj i dodir od tebe. Tvoj osmeh je oplemenio celu našu porodicu. Ti si naš anđeo. Čedo, milo, za koje živimo i dišemo. Srećan ti rođendan, živote moj”, poručila je Dajana sinu na Instagramu.

U domu njenih roditelja, gde ona trenutno živi sa sinom, sve je bilo ukrašeno likovima Dušanovih omiljenih crtanih junaka. Pokloni su počeli da stižu od ranog jutra, a Žika je među prvima čestitao nasledniku rođendan. On i Dajana ostali su u korektnim odnosima upravo zbog Dušana, kome je ovo prvo slavlje na dve adrese.

Izvor: svet, kurir, alo

Pogledajte još