POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Suzana Mančić se udaje u Veneciji!

Intimna ceremonija održaće se u Veneciji u prisustvu kumova i njihove dece, koju imaju iz prethodnih brakova.

Suzana je za magazin "Gloria" otkrila detalje intimne proslave.

- Fotografiju sa Sajma venčanja na kojem sam nosila venčanicu poslala sam Simonu i napisala: 'Evo tvoje mlade.' Kako se spremamo da krajem marta odemo u Veneciju, kroz šalu sam ga pitala da li će konačno da se oženi mnome. Simica mi je uzvratio istom merom: 'Mančić, ti ćeš biti moja mlada 31. marta. Nemoj posle da bude da ti nisam na vreme rekao da se spremiš da budeš moja supruga' - rekla je Suzana.

- Saglasni smo da od venčanja ne pravimo feštu, tako da će sa nama biti samo kumovi. Moja sreća bi bila potpuna ako bi moje ćerke bile sa mnom tog dana. Uskoro putujemo u Veneciju da sve organizujemo - objašnjava Mančićeva, koja je sa muzičarem Nebojšom Kunićem bila u braku osam godina.

- Bilo je dana kada sam mislila da možda nisam prava osoba za duge veze i brak. Međutim, ispostavilo se da grešim. Naša veza je mnogo više od ljubavi preko žice. Zajedno putujemo, donosimo odluke, ja sam veoma bliska sa njegovim, a on sa mojim ćerkama - objasnila je Suzana zašto misli da je Simon pravi čovek za nju.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.