SREĆNA PORODICA NA OKUPU: Elena Karić i Andrija Drašković zajedno proslavili sinovljev rođendan! (VIDEO)

Elena i Andrija, svako sa svojom porodicom, uveličali su proslavu njihovog mezimca u sjajnoj atmosferi i tako još jednom pokazali da su ostali u prijateljskim odnosima i da im je sreća njihovog sina na prvom mestu.

Ponosna mama slavlju je prisustvovala u društvu supruga Jugoslava Karića i njihovog sina Simona, ali i njenog sina Luke, koga ima iz braka sa Predragom Mijatovićem. Andrija je na slavlje došao sa suprugom Tamarom i ćerkom Leti. Svi zajedno nisu skidali osmeh sa lica, a pravo iznenađenje za slavljenika bilo je kada je u salu ušao Momčilo Bajagić Bajaga i zasvirao.

- Pesme i muzika koju izvodi Bajaga omiljeni su Matiji, zbog čega su se Elena i Andrija dogovorili da to bude poklon iznenađenja. Matija je bio oduševljen kada su Bajaga i 'Instruktori' zasvirali, tada je zaplesao sa svojom devojkom, koju čitavu noć nije ispuštao iz naručja. Dok je Bajaga pevao niko od gostiju nije sedeo, dok su među najveselijima bili mama Elena i stric Simon de Karić. Zvanice su uživale u najskupljim pićima i hrani, a organizacija je bila na visokom nivou - otkriva izvor.

Slavlje Eleninog i Andrijinog sina nisu propustili ni brojni članovi familije i porodični prijatelji.

Izvor: Pulsonline

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.