TAJČI MOLI ZA POMOĆ: Muž joj boluje od raka pluća, a novca ponestaje! (FOTO)

Porodica Kameron to je otkrila u dirljivoj objavi na stranici Gofundme na kojoj se skupljaju donacije.

- Prognozirali su mi tip raka pluća od kakvog obolevaju nepušači, bio sam šokiran da takvo nešto uopše postoji. Ja sam u 4 stadijumu, što znači da se rak proširio iz pluća po celom mom telu - piše Metju te dodaje da mu treba dodatna novčana pomoć jer se nada da bi se mogao izlečiti novim vrstama terapije.

Na hemoterapiju još ne pomišlja jer, kaže, lekari su mu s prognozirali još samo godinu dana života.

- Rekli su nam da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri meseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mesecima svog života - piše Tajčin suprug te ističe da ne moli samo za donacije.

On poziva ljude da angažiraju njegovu promociju kompanije Stormlight Pictures ili njegovu, kako kaže, neverovatno talentovanu suprugu koja po događajima i crkvama peva razne vrste muzike i drži predavanja.

- Život sam proveo pomažući drugima do ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minutu i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite s nekoliko dolara kako bi nam olakšali finansijski pritisak - piše Metju.

Pevačica je na društvenoj mreži podelila stranicu s objavom i zahvalila se na dosadašnjoj pomoći.

- Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podelila, teško mi je da verujem da je ova GoFundMe stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Metju trebao prestati da radi ili barem uspori kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Želim da budem od pomoći njemu i deci najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bićemo jako zahvalni. Nastaviću da radim pa mi treba vaša podrška, stoga me angažujte za moja predavanja i koncerte. Hvala vam prijatelji! - napisala je Tajči.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.