26. februar - presudni dan u 2017: Sve što danas uradite, pratiće vas narednih 6 meseci!

Taj nebeski događaj će nam pružiti veličanstvenu pozadinu za početak manifestovanja novog, jedinstvenog i finog postojanja.

Pomračenje utiče na elektromagnetno polje Zemlje i taj poremećaj utiče na sve na Zemlji, uključujući ljudska bića. Naše elektromagnetno polje se menja, tako da naša energija rezonuje sa novom frekvencijom koja dolazi iz svemira.

Dakle, u danima pre pomračenja, možemo da očekujemo ​​da ćemo osetiti te promene u atmosferi. Uočićemo da naše emocije, misli i osećanja reaguju (i preterano reaguju) dok ne pronađu harmoničnu ravnotežu.

Mi ćemo ostati u toj transformacijskoj fazi energije otprilike šest meseci, sve dok se sezona pomračenja ne završi 21. avgusta.

Pomračenja su vrata koja se širom otvaraju, tako da možemo da uđemo u novu, kosmički nabijenu, višu dimenziju. Ona označavaju zatvaranje prethodnog poglavlja našeg života i početak potpuno novog.

Pomračenje Sunca nam daje energetski podsticaj koji nam je potreban da bismo manifestovali svež početak koji smo priželjkivali i slušali i verovali onome što nam naša duša šapuće. Pomračenja su podsetnik da je naša duša svesna naše sudbine i suštinski zna koji putevi vode do prave ljubavi i ispunjenja naše misije i svrhe.

Ako smo spremni da obratimo pažnju i radimo sa kosmičkom energijom ovog ciklusa, unapredićemo našu evoluciju i ostvariti isceljenje. Kako bismo iscelili emocionalne povrede, moramo da se usredsredimo na svoje odbačene, nevoljene i nepoželjne aspekte prizivanjem i prihvatanjem praštanja, osetljivosti, saosećanja i empatije.

Mlad Mesec i pomračenje dolaze kako bi osvetliti potrebu za otpuštanjem starih trauma, tako da se bolne rane mogu ublažiti i isceliti, a naša energija fokusirati na stvaranje novih i zdravih iskustava. Riba je znak predaje i otpuštanja, što znači da bi trebalo da pokušamo da odolimo želji za kontrolisanjem i manipulisanjem događaja, i umesto toga duboko dišemo sa verom da će svemir sigurno voditi naše duše na njihovom putu.

Ribe vlada okeanima, stoga ćemo se za vreme mladog Meseca osećati kao da smo okupani osvežavajućom, obnavljajućom, čistom energijom. To je podsetnik da se prepustimo toku i da prestanemo da pokušavamo da se borimo protiv struje.

Najvažnija stvar koju treba zapamtiti - sa Ribama, Neptunom i pomračenjem Sunca apsolutno sve je moguće.

Oni koji dovode u pitanje postoji li čarolija, uhvatiti će se kako ponovo razmišljaju o tome, jer neće biti u mogućnosti da nađu logično objašnjenje za mistične događaje koji se odvijaju tokom tog perioda.

Dakle, pametno je osloboditi se napetosti i otpora i predati se ljubavi i mogućnostima koje su nam suđene. Srećom, to može da učini čuda u ljubavnom delu naših života, jer kada podignemo vibraciju našeg srca, usklađujemo se sa visokom vibracijom koja dolazi iz svemira. Te energije podižu nove i stare odnose na viši nivo.

Nakon što naša energija poraste, samo one osobe čija energija je na toj istoj visokoj frekvenciji, rezonovaće i magnetski će se privlačiti. Ukoliko se uskladimo sa isceliteljskom energijom svemira, više nećemo privlačiti prijateljstva ili odnose s onima koji žele da nam izazovu probleme ili štetu i čija je energija na mnogo nižoj frekvenciji.

Mi smo naučili na teži način da što žešće volimo sebe, više mira, zadovoljstva i ljubavi ćemo privući. Važno je da našu dušu održavamo punom energije tako što ćemo investirati u naše emocionalno, psihičko, fizičko i duhovno zdravlje. Osećaćemo potrebu da započnemo kreativne potrage koje uključuju umetnost, ples, pevanje, pisanje ili možemo krenuti na kurs joge, meditacije, možemo učiti da sviramo neki instrument ili više vremena provodimo u prirodi.

Uočićemo da osećamo svaki atom u vibracijskoj energiji oko nas i da upijamo misli i osećaje od drugih ljudi. To može dovesti do privremenih trenutaka turbulencije, jer će nam biti potrebno neko vreme da shvatimo koje emocije pripadaju nama, a koje pripadaju drugim ljudima.

Otkrićemo da nosimo puno teške, emocionalne energije koja pripada našim prijateljima, partnerima ili rodbini i shvatit ćemo da je vreme da prestanemo da se osećamo odgovornim za to kako se drugi ljudi osećaju. Eterična Riba isijava snažnu žensku, vrlo osetljivu, božansku energiju i šalje neodložnu poruku koja nam savetuje da je vreme da se ponovo povežemo sa jastvom i meditiramo ili da se jednostavno opustimo i uživamo, ​​kako bi se osigurali da ne postanemo preopterećeni apsorbovanjem spoljašnjim podražajima.

Naša sposobnost da se intimno povežemo s drugima putem energetskih vibracija nam daje dubok uvid u naše odnose i jača veze koje imamo s onima iz naše neposredne blizine. Kao što smo saznali, telepatske veze su pojačane za vreme ovog razdoblja.

Tajanstvna i duhovna, plava planeta Neptun, koji vlada Ribama, odmaraće se u blizini ovog mladog Meseca. Neptun je planeta iluzija i podsvesti i može učiniti da se osećamo nadrealno, kao da smo začarani, kao da živimo u snu. Naši umovi će biti puni fantazije i čuđenja, a mi ćemo se osećati osnaženo i neograničeno, kao da možemo da postginemo sve što naše misli mogu da dočaraju.

Neptun će pozitivno uticati na sve što radimo u toj eteričnoj fazi Ribe. Dakle, bitno je da budemo otvoreni, tako da možemo da primimo neočekivano tokom tog retkog nebeskog događaja koji isporučuje obilje prijatnih šokova i iznenađenja.

Globalna poruka tokom pomračenja Sunca i mladog Meseca:

Ako hrabro otvorimo svoje srce i odaberemo ljubav, uprkos našim strahovima, naša prošlost ima priliku da se isceli i svemir nas ljubazno nagrađuje, nudeći nam više mogućnosti i ljubavi.

Preporučuje se da se namere za nove početke postave 24 sata pre mladog Meseca, tako da ih uhvati momentum te intenzivne univerzalne energije.

Izvor: www.balkanspress.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.