NAKON TEŠKE NESREĆE: Slavica Đukić Dejanović prebačena iz niške bolnice u Beograd zbog operacije!

- Procenili smo da je bolje da bude transportovana za Beograd jer će na Banjici biti operisana zbog preloma glave nadlakatne kosti sa više fragmenata, a pošto živi u Beogradu, lakši će joj biti postoperativni period ako bude u tom gradu. Njeno stanje je stabilno, svesna je komunikativna, nije životno ugrožena - kaže direktor Kloiničkog centra u Nišu prof. dr Zoran Radovanović.

On je dodao da je noć protekla mirno, bez ikakvih problema.

U Beograd je iz Niša prebačen i njen vozač, koji je lakše povređen u saobraćajki.

Kako je dodao, ministarkin vozač je takođe u stabilnom stanju, a posle dijagnostike utvrđeno je da nema povrede unutrašnjih organa, uz posekotine na glavi.

Njih dvoje prebačeni su u Beograd u pratnji medicinskih ekipa.

Direktor KC u Nišu prof. dr Zoran Radovanović saopštio je nakon jučerašnje nesreće da je Slavica Đukić Dejanović zadobila "ortopedske povrede ramenog pojasa" i da nije životno ugrožena.

Ranko Dejanović, suprug Slavice Đukić Dejanović, stigao je ispred KBC "Banjica" kako bi dočekao svoju suprugu nakon nesreće. Sa njim je i njihova ćerka Andrijana.

On je za "Blic" rekao da se sa njom čuo samo telefonski i da nema mnogo informacija o njenom stanju, osim da je svesna i da je stabilno.

- Ne znam da li je svesna šta se dogodilo. Nisam je to još ni pitao... Žalila mi se na bolove u desnom ramenu - kaže Dejanović za "Blic".

On je dodao da je u trenutku nesreće Slavica sedela na mestu suvozača i da su se svi erbegovi otvorili prilikom udesa.

Đukić Dejanović i njen vozac su povređeni juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Grdeličke klisure kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića, koji je održan u Vranju.

Do nesreće je došlo u Grdeličkoj klisuri kod Predejana u 19.45 časova, u trenutku kada je na automobil "audi 6" u kome se ministarka nalazila naletelo teretno vozilo iz suprotnog pravca.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još