ELEMENTAL 6. maja u Domu omladine

Muzika “Elementala” je za 19 godina, na sedam albuma doživela mnogo transformacija. U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji, čija je baza u rep muzici, mogu se naći različiti žanrovi.

Pozajmljujući od svakog ono u čemu su se najviše prepoznali obogaćivali su sopstveni muzički stil. Kompletni su autori svih pesama, te se trude da društveno angažovanim tekstovima ukazuju na probleme sa kojima se susreću mladi na našim prostorima, ujedno ističući potrebu za njihovim rešavanjem.

- Mi smo bend koji pleše na granici nemogućeg i to čini uspješno. Ne osjećam da sam bilo kojom pjesmom ili albumom izdala ono u što vjerujem - kreacija mora biti slobodna, moramo biti ono što jesmo, autentični i stajati iza svojih riječi i muzike - rekla je harizmatična Mirela Priselac – Remi.

Osim što su vrhunski studijski muzičari, na brojnim nastupima u celom regionu dokazali su se kao jedan od najboljih koncertnih bendova, koji ima blizak odnos i odličnu komunikaciju sa publikom.

Poslednji album “Tijelo”, koji su izdali prošle godine, povodom 18 godina rada, označava prekretnicu u njihovom radu i to je prvo izdanje “Elementala” za sopstveni label “383 Records”, ali i prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama.

Pored pesama sa novog albuma, koje su već postale hitovi, “Goli i bosi”, “Sve je moje tuđe”, “U duši smo junaci”, “Hej Slaveni”, publika u Beogradu će uživati i u već dobro znanim pesmama “Malena”, “Napokon”, “Iz dana u dan”, “Prokleta ljubav” i mnogim drugim.

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 6. marta, a za svoje najvernije fanove bend je pripremio i poklon - uz jednu kupljenu ulaznicu po ceni od 1.000 dinara, druga se dobija besplatno. Ovaj poklon će dobiti prvih 50 fanova koji od 9 do 17h, dođu u biletarnicu DD Ticketsa (Strahinjića Bana 22). Prethodno je potrebno da na Facebooku šeruju link sa omiljenom pesmom "Elementala" i da se sa svog Facebook profila pridruže eventu.

Nakon sprovedene akcije na biletarnici DD Ticketsa, karte će moći da se kupe i u Win Win radnjama do 12. marta po ceni od 1.000 dinara, dok će nadalje, što smo bliže koncertu, cena ulaznice biti od 1.150 do 1.500 dinara.

Sve informacije se mogu pratiti na Facebook stranici eventa!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.