fbpx

Zvezda serije "Vesele sedamdesete" optužen za višestruko silovanje

Navodno, zlostavljanje se dogodilo početkom dvehiljaditih, ali nije navedeno zašto je prijava protiv njega pokrenuta tek 17 godina kasnije.

Četrdesetogodišnji glumac nije želeo da daje izjave za medije, ali je to učinio njegov agent rekavši da su optužbe inspirisane blogom je svojevremeno pisao novinar Toni Ortega, a koji je za cilj imao da razotkrije sajentološku crkvu kojoj glumac pripada od rođenja.

Tako je u jednom postu, novinar preneo priču glumice Lije Remini, sa kojom je Masterson bio u vezi šest godina, a koja ga je optižila za silovanje.

- Navodni incident o kom ona govori desio se pre 16 godina, ali nije jasno zašto je nakon navodnog nasilja odlučila da bude u vezi sa Mastersonom šest godina. Kada su raskinuli, Remini nije želela da se pomiri s tim, čak je i pretila sadašnjoj supruzi mog klijenta da će je prebiti, ukoliko ne odustane od veze s Mastersonom. Nas je crkva obavestila da je Remini tražila od zajednice da posreduju u njihovom pomirenju, ali to se nije desilo - rekao je agent u izjavi za “Pipl“ i dodao da su sada još tri žrtve našle inspiraciju u istoj priči Lije Remini koja je nakon napuštanja sajentološke crkve postala najveća protivnica ove religije.

Izvor: Bulevar/B92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.