ANA BEKUTA: Nisam raskućila Mrkinu ženu!

Pevačica priznaje da će to biti emotivna ispovest za njene unuke i praunuke, a da će razmisliti da li će je podeliti i sa širokim narodnim masama.

- Smatram da treba da ostane jedna knjižica iza mene sa mojim fotografijama kao neko svedočanstvo, makar samo za moje unuke i njihovu decu. Još razmišljam šta ću sve napisati. Možda je sada rano za autobiografiju jer bi za 10 do 15 godina bila još potpunija. Naravno, akobogda budem živa i zdrava do tada. Neću mnogo da vam otkrivam, ali volela bih da se to desi - kaže Ana, koja će u priči o sebi morati da se dotakne i ljubavi sa Mrkom, iako venčanje na planira.

- Nikada neću obući venčanicu i smučila su mi se ta pitanja okoline. Gledajući ljude oko sebe, vidim sve više papira, a nigde ljubavi. Zato je pitanje braka potpuno devalvirano - ističe Bekuta, kojoj ne smeta da priča o ljubavi sa Mrkonjićem sve dok se ne insistira na svadbi i venčanju.

- Ono što želim da se zna, ja ispričam, a ima mnogo toga što zadržim za sebe, kao i za njega. Milutin voli da priča o nama jer je ponosan na ovih naših pola decenije veze i ljubavi. On je divan, svestran i topao čovek pun ljubavi za sve - poručuje Ana.

Kako se nedavno pisalo da je Mrka izbacio iz stana njegovu suprugu Dašu kako bi tu uselio Aninu majku i brata, pevačica kaže:

- To su izmišljotine. Nek ostave moju majku na miru svi ti koji pišu takve laži. Kako može da je iseli stana kada se stan vodi na njeno ime?

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.