Večeras pogledajte predstavu o ljubavi, čekaju vas i pokloni, veče posle 08. marta!

Sadržaj predstave Žudnja nastao je dekomponovanjem i ponovnim komponovanjem osnovnog teksta, dok autori predstave stoje pred vama i sa vama dele svoje sadržaje: poetske, ispovedne i lične, referušići se na komad "Žudnja", ali i na druge Sarine drame i njenu biografiju.

Sara Kejn, savremena engleska dramaturškinja, preminula je nakon dva uzastopna pokušaja samoubistva, sa samo 28 godina. Njene drame su svedočanstvo o duhovnoj praznini čoveka, o tragediji empatije u kapitalističkom svetu i izmenjenim vrednostima koje nam sistem nalaže. Za 28 godina života napisala je pet drama zbog kojih su je isprva osporavali i vređali, da bi je kasnije svrstali među najvažnije autore s kraja 20. veka.

Ove godine 9. marta imaćete priliku da pogledate predstavu o ljubavi, a i da dobijete sjajnu knjigu. Prvih 25 osoba koje pozovu i rezervišu karte za 9. mart dobijaju knjigu.

Zahvaljujući saradnji sa Institutom za psihologiju i andragogiju, Centrom za ženske studije i studije roda, Rekonstrukcijom Ženski fond i Projektom FEMIX, gledaoci će imati mogućnost da dobiju knjigu koja će ih poučiti o temama koje obrađujemo u našim predstavama. Simboličan poklon za osobe koje Međunarodni dan žena obeležavaju u teatru.

Žudnja, 9. mart u KC Gradu od 19.00h!
Svoje karte možete rezervisati pozivom/SMS-om na broj 0603008886.
Vidimo se u pozorištu!

Reflektor teatar i portal nadlanu.com poklanjanjaju najbržim čitaocima 2*2 ulaznice za predstavu "Žudnja"!

Svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljite na e-mail adresu tatjana.misovic@color.rs!

Više o Reflektor teatru i predstavi Žudnja pročitajte na www.reflektorteatar.rs

Pogledajte još