TATA, SVE TI OPRAŠTAM: Glumica progovorila o odnosu sa svojim ocem Filom Kolinsom

Lili Kolins je u iskrenom i emotivnom javnom obraćanju ocu, muzičaru Filu Kolinsu, objasnila kakav odnos ima prema njemu, a probleme između njih će detaljnije objasnitu u knjizi koju piše.

- On je negde živeo život, ali ja sam osećala tokom celog odrastanja da je potpuno odsutan. Znala sam da me voli, ali psihički nije bio tu za mene. On je pretpostavio da je sve u redu, jer ja nikada nisam rekla drugačije. Upala sam u šablon. Moje najveće nesigurnosti su potekle iz lošeg odnosa sa ocem. Više od decenije sam se borila sa tim, još uvek se borim, ali sam najzad smogla snage da mu kažem - napisala je Lili, prenosi BBC.

- Svi mi pravimo dobre i loše izbore, i iako ne opravdavam neke od tvojih, na kraju dana ne možemo da ispravimo prošlost. Učim kako da prihvatim tvoje pustupke i učim kako da pričam o njima. Opraštam ti što nisi bio tu kad mi je bilo potrebno i što nisi bio otac kakvog sam želela. Opraštam ti sve greške. Iako deluje da je kasno, nije. Uvek ima vremena da krenemo napred - završava Lili.

Kolins je napustio Lilijinu majku, Džin Tavelman kada je Lili imala samo pet godina.

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.