ISPOVEST OCA FILIPA KAPISODE: Nadam se da će Ksenijina mama jednog dana oprostiti mom sinu!

Filipov otac Mirko Kapisoda kaže da će njegov eventualni susret sa Ksenijinom majkom Ljubicom biti sudbinski predodređen, i da on nikada ne bi uradio ili rekao bilo šta što bi nju moglo da uvredi.

Strašnu smo tragediju preživeli Ljubica i ja, već sedam godina pate obe porodice. Ne bih nikada dozvolio da je neka moja izjava ili postupak uvrede. Sama činjenica da joj je neko moj naneo bol neprijatna je, pa nema mesta za dodatnu priču i komentare“, izjavio je Mirko Kapisoda za “Srpski Telegraf“ i dodaje kako se nada da će se jednom susresti sa majkom pokojne pevačice.

Naš susret će biti sudbinski određen, i to ne treba potencirati baš zbog bola koji oboje nosimo. Nadam se da će Ljubica jednog dana oprostiti mom sinu“, rekao je Kapisoda i napomenuo da bol zbog gubitka sina ne jenjava ni posle sedam godina.

Često sanjam Filipa, dolazi mi u san, pogotovo kad treba da donesem neke važne odluke. Osećam kao da je i dalje tu. Moja supruga radi u zdravstvu, često razgovara sa psihologom i to joj pomaže. sa mnom su stvari drugačije, ja njegovu smrt potiskujem u sebi, pa mi je teže da prevaziđem bolnu činjenicu da mog Filipa više nema“, zaključio je Mirko Kapisoda.

Izvor: telegraf.rs

Pogledajte još