fbpx

Gotovo je sa selfijima i golotinjom: Najpoznatija starleta na svetu želi da je shvatite ozbiljno

Nakon što se vratila na društvene mreže posle pauze uzrokovane šokom koji je doživela prilikom pljačke u Parizu, Kim je potpuno promenila pristup mrežama.

Naime, nekadašnje sjajne selfije, isticanje bogatstva i oblina zamenile su retro fotografije na kojima je akcenat na njenoj deci i suprugu. Kim takođe izgleda vrlo prirodnije i, čini se, neopterećeno izgledom.

Ipak, ako je sudeći prema mišljenju marketing stručnjaka nemojte da vas ovo zavara.

- Novi izgled njenog profila izgleda veoma sofisticirano. Tako zamišljam Instagram nalog Anđeline Džoli da ga ima. Izlgeda da Kim Kardašijan želi da promeni sliku koju je javnost kreirala o njoj - kaže Džuzdi Kuk, ekspert za socijalne mreže.

Budući da se slikanje selfija vezuje za nedostatak samopouzdanja, Kim želi da pokaže kako konačno ima samopouzdanje koje joj je bilo potrebno, kao i bolji stil.

Džon Vestenberg koji se bavi medijima takođe se slaže da je starleta napravila zaokret, ali smatra da je to još jedan marketinški trik.

- Da, fotografije stvarno izgledaju vanvremenski. Međutim, ona želi da nam da do znanja da se oko tih fotografija nije previše trudila, a znamo da jeste, pa opet malo izgledaju veštački. Nema sumnje da će stil sedamdesetih i Polaroid fotografija početi da pozajmljuju veliki svetski brendovi. Ne bi me čudilo da lansira filter koji će se zvati Kim Kardašijan kako bi vam fotografije tako izgledale - sumnjičav je Džon.

Jedno je sigurno, Kim Kardašijan je poslovna žena koja je apsolutno sve u svom životu unovčila. Do sada sve što je pokrenula na mrežama, javnost je pomno pratila i kopirala, a s kojim razlogom je napravila ovakav preokret u svom imidžu na mrežama, ostaje da vidimo...

Izvor: Super žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.