BIVŠI MUŽ JOJ SVAKI DAN ŠALJE PORUKE: Ljuba moli Natašu da se vide

Pevačica je rešila da po povratku iz Pariza popriča sa bivšim suprugom.

- Iako je Ljuba Jovanović još pre više od nedelju dana potpisao papir za sporazumni razvod braka od Nataše Bekvalac, on svih ovih dana neprestano pokušava da kontaktira s Natašom i porukama je moli da se sastanu i popričaju - kaže izvor blizak ovom paru.

- Nataša mu ne odgovara na poruke, jer joj je tako lakše i ne misli da je dobro da se više viđaju nasamo. Ipak, posle njegovih brojnih molbi, pevačica mu je obećala da će se videti kada se vrati iz Pariza, gde je otišla sa ćerkom Hanom - kaže izvor i dodaje:

- Nataša i Ljuba su imali skladan brak, ali velike razlike kada je reč o tome kako vide svoju budućnost učinile su svoje i razvod je bio jedino pametno rešenje. Nataša nije ni ljuta ni ogorčena, ali ne misli da je pametno da se sastaje i viđa sa bivšim suprugom, bar ne tako brzo posle rastanka. Ipak, odlučila je da se sastane s njim i da mu da šansu da joj kaže sve što je želeo.

Nataša je samo dan pošto je odjeknula vest o razvodu sa ćerkom Hanom i prijateljicom otišla u Pariz. Ona je na aerodromu dok je čekala let izgledala veoma utučeno i tužno. Dani koje provodi u Parizu joj prijaju, a sve aktivnosti podredila je željama svoje ćerkice Hane.

Ljuba je veoma teško podneo razvod i činjenicu da njegova želja da ima decu s Natašom neće biti ostvarena. I on se svih ovih dana zatrpava poslom, trudi se da mu obaveze odagnaju misli od Nataše, ali izgleda da mu to ne polazi za rukom.

- Ljuba je sada srećan što zna da će se videti nasamo sa bivšom ženom. Veoma mu je stalo da s njom sedne i da popriča još jednom o svemu i drago mu je što je Nataša pristala na to - kaže izvor blizak Ljubi Jovanoviću i Nataši Bekvalac.

Izvor: Blic.rs

Pogledajte još