Festival "Roditeljstvo novog doba" 1. i 2. aprila u Beogradu

Glavni program festivala je tematski pod nazivom - Put ka svesnom roditeljstvu… Ovom temom festival će i otvoriti pedagog Jelena Holcer.

Predavači iz Srbije, regiona i Evrope, upoznaće posetioce sa novim pravcima i načinima kako da svojoj deci omogućimo dobru osnovu za život u savremenom svetu punom novih izazova.

U glavnom programu festivala učestvuju Jelena Holcer, Aleksandra Jovanović Mađar, Bruno Šimleša, Žarko Trebješanin, Tatjana Kuljača, Iva Eraković, Jasminka Petrović, dr Igor Plješa, Milka Milovanović-Minić, Ivana Muškinja, Irena Orlović, Dušanka Marinković, Lidija Marković Rozati i Tomas Bjorg.

U okviru festivala, planirana su i dva panela: "Mesto jednoroditeljskih porodica u savremenom društvu" i "Svestan izbor porođaja".

Na ovogodišnjem festivalu novina su besplatne radionice za učesnike, i za decu i za roditelje, besplatne konsultacije sa pedagogom Jelenom Holcer i pedijatrom dr Tanjom Vukomanović, dvodnevna besplatna radionica za trudnice koju vodi Dušanka Marinković, "Kafa sa Sanjom" i još puno zanimljivih, dodatnih aktivnosti.

Program festivala možete pogledati OVDE!

Pogledajte još