Trka za Ognjena: Dođi i trči za život!

Ognjen ima 25 godina i boluje od tumora limfnih žlezda. Posle dugog i neuspešnog lečenja u Srbiji, on je nastavio da se leči matičnim ćelijama u inostranstvu. Ova metoda lečenja je skupa i porodici je svaki dinar mnogo znači.

Cilj ove trke je podizanje svesti i prikupljanje materijalnih sredstava kako bismo pomogli Ognjenu da se izbori sa ovom bolešću.

Sportisti i predstavnici zdravog života ujedinili su se u ideji da ovom trkom pruže podršku ovom momku koji je zbog bolesti sprečen da završi školu i neometano uživa u svemu onome što se mladom čoveku u životu nudi.

Kotizacija za učešće na trci iznosi najmanje 200 dinara. Sav novac koji bude prikupljen namenjen je za Ognjenovo lečenje i učesnici i posetioci će ga ubacivati u kutije ispred kojih će stajati članovi Ognjenove porodice.
Trka će biti nešto kraća od 5km (od Brankovog mosta do blizu Gazele i nazad).

Veliki broj ljudi i sportista podržalo je "Trku za Ognjena", što očekujemo i od medija, ako ne zbog Ognjena onda zbog njegovog pokojnog oca, našeg poznatog ratnog izveštača Zorana Petrovića Piroćanca.

Ovim putem zelimo da pozovemo sve ljude dobre volje, da dodju, doniraju i trče za život. Oni koji ne mogu da trče takodje su dobrodošli da podrže akciju.

Pogledajte još