POSLE SEDAM GODINA: Dragana Mirković progovorila o sukobu sa Sekom Aleksić

Naime, Seka će biti novi član žirija "Pinkovih zvezda", u kojem od ove sezone sedi i Dragana, pa je pitanje kako će se one slagati u emisiji.

Podsećanja radi, njih dve su presekle svaki kontakt 2010. godine, kada je Dragana čula da je Seka, navodno, ogovara kod zajedničkih menadžera. I dok je Aleksićeva otvoreno priznala da ne priča sa koleginicom, Mirkovićeva je tvrdila da je Seka samu sebe zabranila na njenoj televiziji.

- Znam da Seka treba da se pojavi u "Pinkovim zvezdama", ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne. Svaki živ čovek vredan je mog poštovanja i uvek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje deteta jer to je najdivnija stvar na svetu. Uvek ću se radovati kada neko dobije dete, bez obzira na to da li mi je to prijatelj, neprijatelj na neki način ili bilo ko drugi. To je bio divan povod i nisam mogla da prećutim. Ja sam uradila ono što je bilo do mene, a pored mene može svako da sedne bilo gde, nevezano za studio i takmičenje - otvoreno priča Dragana.

- Volim kada mogu da oprostim. Svi smo mi ljudi i pogrešimo ponekad. Mnogi od svih koji su se na neki način ogrešili o mene izvinili su se. Radujem se kada mogu da oprostim nekome jer me to oslobađa negativne energije. Mene neprijateljstvo opterećuje i sva ta energija koju mi šalje neko ko me ne naki način ne voli. Kada dođem u sitauaciju da neka osoba želi da joj bude oprošteno, to je divno. To nije minus ni meni, ni njoj, jer lišavanje negativne energije stvara radost - govori Dragana, koja je svesna da je zbog te svoje mirne energije i pomirljivog stava dosadana ljudima i medijima.

- Nemam poroke, ne pijem, ne pušim i ne svađam se, a to je dosadno. Znam da sam dosadna medijima jer ne pravim skandale, ali to sam ja - kaže pevačica, a da ne voli da se zameri ljudima smo imali prilike da vidimo i u "Pinkovim zvezdama", gde joj mnogi zameraju to što većinu kandidata pusti da prođu dalje.

- Pa šta da radim, moram da budem iskrena. Ne kažem da je neko bio super ako nije dobar, ali biram reči. Želim da nekom na lep način kažem da nije talentovan da ga ne bih povredila - kaže Mirkovićeva, a na pitanje da li joj smeta kada Dara Bubamara ili Maja Nikolić kritikuju kandidate, ali se i međusobno posvađaju, odgovara:

- Mi smo svi tamo različiti i to tako treba da bude, oni ne treba da beže od sebe, kao ni ja. Njihov način izražavanja je njihova stvar. Poštujem svačije mišljenje i zato se borim kada neko želi da promeni moje.

Izvor: blic, alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.