BURNE NOĆI BRENINOG SINA: Viktor Živojinović za noć potrošio 63.000 dinara!

0

Mlađi sin folk dive Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, proteklog vikenda provodio se na Kopaoniku kao pravi hedonista, i za samo jedno veče potrošio više od prosečne srpske plate.

Viktor Živojinović voli dobar noćni provod više nego išta, i ne žali para kada sa društvom izađe u grad, te je jedne noći za račun iskeširao više od 500 evra.

– Dok se Brena, Boba, Stefan i Filip odmaraju u Majamiju, Viktor je odlučio da ostane u Srbiji i svoj odmor iskoristi da luduje po Kopaoniku. On tamo boravi već nekoliko dana sa drugovima i od jutra do mraka se dobro zabavlja i za to ne žali para. Tokom dana uživa u raznim vidovima rekreacije na snegu, te često iznajmljuje skutere, a voli i da skija. U pauzama tih zimskih zanimacija, sa društvom sedi u popularnim lokalima i greje se toplim napicima. Uvek je okružen devojkama. Kada padne mrak, ni tada ne miruje, već obilazi poznate kafiće i klubove, u kojima uživa do zore – kaže izvor za “Alo!”, što dokazuju i fotografije našeg paparaca, koji ga je uslikao u jednom od takvih noćnih provoda.

– Skupa pića su se nizala, a cela ekipa je bila na nogama skoro čitavu noć i đuskala. Kako je Brenin sin popularan među pripadnicama nežnijeg pola, za njegovim stolom su bile i devojke. Do zore se Viktor veselio sa ekipom, a na kraju provoda je kao pravi džek, kakav je i njegov tata Boba, iskeširao neverovatnih 63.000 dinara. Istini za volju, nije prvi put da ostavi toliko keša u lokalu, ali to za njega ne predstavlja problem. Njemu je najbitnije da svi oko njega budu veseli i da se dobro provedu, a tako je bilo i ovog puta. Kada je konobar doneo račun, Viktor se dohvatio novčanika i platio uz bogat bakšiš – otkriva za naš list izvor koji se zatekao na licu mesta.

Živojinović će još nekoliko dana ostati na poznatoj srpskoj planini, a onda se vraća u prestonicu, gde počinje sa pripremama za proslavu svog 19. rođendana.

Izvor: blic.rs

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.