#PorodicneFirme2017 - Matteo Ballarin: Želimo da zasnujemo dobre odnose i da budemo partner u Srbiji i celom regionu!

Posetioci su mogli da čuju kakvi su to izazovi, problemi, ali i načini kako da se prevaziđu isti tokom pet studija slučaja i tri panel diskusije na kojima su učestvovali stručnjaci iz ove branše kao i uspešni vlasnici porodičnog biznisa.

Konferenciju su otvorili Erik Kosuta, predsednik Konfinindustrije Srbija, udruženja italijanskih industrijalaca u Srbiji, zatim se posetiocima obratio Aleksandar Kemiveš, direktor odeljenja za strateško planiranje, razvoj i analize Privredne komore Srbije i na kraju Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Ispred generalnog sponzora konferencije ENERGIA Gas and Power konferenciji je prisustvovao i Matteo Ballarin, CEO Europe Energy Spa koji nam je rekao:

"ENERGIA Gas and Power osnovana je u Italiji pre 10 godina, mi smo iz severnoistočnog dela Italije, porodična smo firma, kao što je većina privrede u Italiji zasnovana na porodičnom biznisu. Pre tri godine smo odlučili da izvozimo u Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Rumuniju i da zasnujemo isti odnos koji imamo u Italiji"

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.