#PorodicneFirme2017 - Dragan Močević: Preko 95% malih i srednjih preduzeća u Srbiji su porodične firme!

Posetioci su mogli da čuju kakvi su to izazovi, problemi, ali i načini kako da se prevaziđu isti tokom pet studija slučaja i tri panel diskusije na kojima su učestvovali stručnjaci iz ove branše kao i uspešni vlasnici porodičnog biznisa.

Konferenciju su otvorili Erik Kosuta, predsednik Konfinindustrije Srbija, udruženja italijanskih industrijalaca u Srbiji, zatim se posetiocima obratio Aleksandar Kemiveš, direktor odeljenja za strateško planiranje, razvoj i analize Privredne komore Srbije i na kraju Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Prezenter case study "Izazovi za porodične kompanije u Srbiji", kao i moderatora dva panela "Najveći izazovi za porodične firme" i "Žene u porodičnom biznisu“ Dragan Močević, Pro educa, razgovarao je sa nama tokom konferencije i evo šta nam je rekao:

"Činjenica je da u Srbiji još uvek ne postoji dovoljno razvijena svest o značaju porodičnih firmi za privredu Srbije. Iako je ovo danas veliki pomak jer je ova konferencija u organizaciji Color Press grupe pokazala da je više od 100 privrednika zainteresovane da čuju šta su to najveći izazovi za porodične firme".

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još