NE KRIJE GODINE NI BIVŠE MUŽEVE: Verica Rakočević proslavila 69. rođendan

Verica kaže da je brakom dugim četiri godine demantovala sve neverene Tome koji su njihovom odnosu predviđali brzi krah.

- Mnogo ljudi je došlo i prošlo kroz moj život, a ti si tu od uvek bila i zauvek ćeš ostati. Vera moja, srećan ti rođendan! Živa i zdrava da mi budeš 100 godina! Hvala ti što me trpiš i što si uvek uz mene, voli te muž! Srećan rođendan, medo - poručio je Veljko svojoj dragoj, a za razliku od mnogih žena, Verica ne krije godine.

- Ponosna sam na to što imam 69 godina i više od tri decenije mlađeg muža. Nemam razloga da krijem godine. Uveliko sam baka i daj bože da uskoro postanem i prabaka. Vodim računa o svom izgledu i energiji i ceo svet bi bio lepši kada bi ostale bake bile ovakve - uz osmeh poručuje Verica, koja tvrdi da nije ljubomorna na mlađeg supruga.

- Imponuje mi kada mlade devojke vrište za njim i odmeravaju ga jer to znači da je dobar. Ljubomora mi nije svojstvena - kaže kreatorka, koja je prethodno bila u braku sa stjuardom Boranom Karamanom, sa kojim ima ćerku Elenu Karić.

- Mi se ne družimo, nemamo potrebe, prosto ne vidim da bi bilo i prirodno da se družimo, ali je prirodno i civilizovano da razgovaramo i poštujemo i uvažavamo jedni druge. On je bio najlepši stjuard na aerodromu u Beogradu. Čuveni Boran Karaman, poznat po svojoj lepoti. Sa njim je sada Dario, Elenin brat po ocu, koji je kao moje dete - kaže Rakočevićeva, koja priznaje da je ponosna na Elenin uspeh u dizajnu jer ima koncept.

Izvor: Alo!

Pogledajte još