NE KRIJE GODINE NI BIVŠE MUŽEVE: Verica Rakočević proslavila 69. rođendan

0

Kreatorka Verica Rakočević juče je proslavila 69. rođendan, a njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević joj je ovaj važan datum čestitao emotivnom porukom.

Verica kaže da je brakom dugim četiri godine demantovala sve neverene Tome koji su njihovom odnosu predviđali brzi krah.

Mnogo ljudi je došlo i prošlo kroz moj život, a ti si tu od uvek bila i zauvek ćeš ostati. Vera moja, srećan ti rođendan! Živa i zdrava da mi budeš 100 godina! Hvala ti što me trpiš i što si uvek uz mene, voli te muž! Srećan rođendan, medo – poručio je Veljko svojoj dragoj, a za razliku od mnogih žena, Verica ne krije godine.

Ponosna sam na to što imam 69 godina i više od tri decenije mlađeg muža. Nemam razloga da krijem godine. Uveliko sam baka i daj bože da uskoro postanem i prabaka. Vodim računa o svom izgledu i energiji i ceo svet bi bio lepši kada bi ostale bake bile ovakve – uz osmeh poručuje Verica, koja tvrdi da nije ljubomorna na mlađeg supruga.

Imponuje mi kada mlade devojke vrište za njim i odmeravaju ga jer to znači da je dobar. Ljubomora mi nije svojstvena – kaže kreatorka, koja je prethodno bila u braku sa stjuardom Boranom Karamanom, sa kojim ima ćerku Elenu Karić.

Mi se ne družimo, nemamo potrebe, prosto ne vidim da bi bilo i prirodno da se družimo, ali je prirodno i civilizovano da razgovaramo i poštujemo i uvažavamo jedni druge. On je bio najlepši stjuard na aerodromu u Beogradu. Čuveni Boran Karaman, poznat po svojoj lepoti. Sa njim je sada Dario, Elenin brat po ocu, koji je kao moje dete – kaže Rakočevićeva, koja priznaje da je ponosna na Elenin uspeh u dizajnu jer ima koncept.

Izvor: Alo!

Foto: Goran Zlatković

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.