fbpx

#AutoForum2017 - Aleksandra Graovac: Toyota je globalni sponzor narednih Olimpijskih i Paraolimpijskih igara!

#AutoForum2017 okupio je relevantne stručnjake i brendove iz oblasti automobilizma, predstavnike obrazovnih institucija, kao i predstavnike Uprave carine i udruženja uvoznika.

Forum je otvorio Mihailo Vesović, zamenik generalnog menadžera Privredne komore Srbije, koji je istakao da ne postoji privreda i država koja nema svoju automobilsku industriju u vrhu. Vesović je naveo da svi trendovi koji dolaze u automobilskoj industriji ne mogu da se sprovode autonomno, da moraju biti povezani svi, država, industrija, institucije... Prisutnima se na otvaranju obratio i Matijas Kleva, prvi sekretar, šef departmana za ekonomske odnose Ambasade Italije, koji je istakao da je autoindustrija veoma značajna za italijansku ekonomiju, ali ne samo u pogledu ekonomije već i inovacija koje utiču na celokupnu ekonomiju i sve druge grane privrede.

Na panelu "Električna vozila kao osnova transporta – budućnost, sadašnjost ili iluzija" učestvovala je i Aleksandra Graovac, Toyota, koja nam je tokom konferencije rekla:

"Toyota trenutno radi i na ugovorima sa Olimpijskim komitetima zato što smo u narednom osmogodišnjem periodu globalni sponzor Olimpijskih i Paraolimpijskih igara..."

Kompletan razgovor poslušajte u videu:

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.