HOROSKOP ZA 28. MART: Lavovi nemojte davati obećanja, Škorpije uzalud ponavljate priču jer nema efetka!

OVAN
Neko pokušava da Vas navede na drugačije mišljenje, ali Vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Potrebno je da uložite veliku energiju u svoje poslovne ciljeve i da se zaštite od loših uticaja. Partner ume da Vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju uvertiru za novo emotivno zbližavanje. Sugestija: Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

BIK
Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Ipak, postoji mogućnost da nadmudrite osobu koja Vas ometa u poslovanju. Izbegavajte raspravu oko različitih poslovnih interesa. Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Sugestija: Nemojte precenjivati lične mogućnosti.

BLIZANCI

Postoje iznenadne okolnosti koje Vas usporavaju, neko ne želi da sasluša Vaše ideje. Obratite pažnju na koristan savet koji Vam upućuju bliski saradnici. Nemojte tražiti nemoguće, već prihvatite ono što dobijate. Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na Vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

RAK
Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje ili da se predstavite u »pozitivnom svetlu« u krugu poslovnih partnera. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate. Budite uporni u svojim namerama. Priželjkujete novo emotivno zadovoljstvo. Kod Vas provajava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi. Sugestija: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

LAV
Neko pokušava da diktira pravila poslovnog ponašanja. Imate utisak da se od Vas očekuje više nego što ste u stanju da učinite, stoga osećate nelagodnost pred jednom starijom osobom. Nemojte davati lakomislena obećanja. U susretu sa voljenom osobom većina dogadjaja nije po Vašoj meri ili uskusu, ali Vi se dobro snalazite u svakoj prilici. Sugestija: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

DEVICA
Neko Vas dovodi pred svršeni čin ili u neugodnu situaciju, stoga izbegavajte afektivno ponašanje. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese. Ne možete da zanemarite nečiji uticaj, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri. Sugestija: Sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

VAGA
Zainteresovani ste za različite poslove i pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred saradnicima. Privlače Vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivnim zbližavanjem. Odgovorite na nečije »signale« ili na ljubavnu poruku. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

ŠKORPIJA
Izbegavajte rizične situacije, budite mudri u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da postavljate suvišna pitanja osobi koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Ne prija Vam nečija uloga i takmičarska atmosfera. Delujete uznemireno, ne možete da se prihvatite nečiju odluku. Uzalud, ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat. Sugestija: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

STRELAC
Osećate lagani umor i zato reagujete impulsivnije nego obično. Pokušavate da se oslobodite od nekih dodatnih obaveza, ali koliko god se trudili ne postižete željeni efekat. Imate utisak da saradnici nemaju dovoljno razumevanja. U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da se uzbudjujete zbog »sitnica« koje otežavaju zajednički dogovor. Sugestija: Trenutni položaj Meseca utiče na Vašu psihičku i emocionalnu uznemirenost.

JARAC
Prihvatite nečiju sugestiju, važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu ili u odgovarajućem društvu. Nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Dobro razmislite o različitim opcijama. Ako Vas muče emotivne dileme iskreno razgovarajte sa voljenom osobom. Razgovor vodi ka zajedničkom dogovoru i psihološkom opuštanju. Sugestija: Prijaće Vam psihološko opuštanje, akumulirajte pozitivnu energiju.

VODOLIJA
Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima i da ispoštujete osnovna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Svako treba da odradi svoj deo posla na najbolji način i bez preteranog eksponiranja. Nema razloga da strogo ocenjujete nečije ponašanje i Vama se dešava da pravite različite propuste. Ne budite sitničavi. Sugestija: Izbegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

RIBE
Ukoliko nemate dovoljno poverenja u odredjene saradnike, učinite ono što je neizbežno. Zaštitite svoje poslovne interese i prekinite kontakt sa jednom nepouzdanom osobom. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše rezultate. Delujete raspoloženo i zadovoljno u društvu bliske osobe, osećate novi emotivni zanos. Raduje Vas nečija pažnja. Sugestija: Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još