PRIPREME ZA SNAJKIN DOLAZAK: Evo gde i s kim će Seve provesti trudničke dane!

Vest koja je zapalila balkanske medije je da je Severina Kojić u trećem mesecu trudnoće. Ona i njen suprug Igor Kojić, sin folkera Dragana Kojića Kebe, čekaju prvo dete, ali se pevačica ovim povodom još nije oglasila. Nije se oglasio ni njen suprug, ali menadžer Tomica Popović u izjavi za "Blic" kaže:

- Severina nije potvrdila da je trudna, kako to pišu neki mediji. To su delikatne i privatne stvari, i imajte razumevanja za to. Kada bude vreme, sigurno ćete saznati - rekao je Tomica.

Kako bilo, evidentno je da je pevačica u poslednja dva meseca proredila nastupe, pa je poslednji imala u februaru. Proredila je i objave na Instagramu, pa su gotove sve vezane za njenu novu pesmu "Otrove". Ipak, Severina 21. aprila, baš za njen 45. rođendan, u Splitu ima zakazanu premijeru mjuzikla "Naša bila štorija", a posle toga izvedbu i u Zagrebu.

Nekoliko dana posle toga, Severina će u pratnji supruga Igora odleteti u Ameriku, gde je čekaju Igorova sestra Nataša i svekar Dragan Kojić Keba. Poslednji Severinin nastup je 29. aprila, i to baš u Americi, a onda će se povući iz javnosti i prestati da nastupa.

Kojići uveliko pripremaju sve za snajkin dolazak, i neće dozvoliti da joj išta zafali.

- Severina će neko vreme provesti u Americi sa Kojićima. Potpuno će se izolovati i voditi računa o trudnoći, a ubeđena je da će joj prijati promena, pa zato jedva čeka da je Nataša Kojić, Kebina ćerka, a njena zaova ugosti u Americi - kazao je izvor za "Blic".

Inače, kada se udala za Igora Kojića 2015. godine, Severina je izjavila da bi želela da rodi ćerkicu, kojoj bi dala ime Koko.

Severina je 2012. sina Aleksandra donela na svet u splitskoj bolnici. Tokom te prve trudnoće ovako je opisivala kako se oseća:

- To je zaista blaženo stanje. Spokojna sam i mirna, ne jurim. Provodim vreme s dragim ljudima i imam više vremena za sebe i za stvari koje me vesele. Dobila sam aparatić sa slušalicama i svaki dan slušam bebino srce. To je najlepša glazba koju sam ikada čula. Žensko telo je stvarno čudesno i sretna sam što ću imati tu privilegiju da budem mama - kazala je Severina pre pet godina.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još