ZAMALO DA NAS GOCA TRŽAN PREDSTAVLJA NA EVROSONGU: Evo šta se desilo i ko je odlučio suprotno!

Muzički urednici RTS hteli su da ove godine na prestižno takmičenje pošalju afirmisanog pevača, a prvi izbor bila im je Goca. Ipak, kako su konačnu odluku donosili autori pesme “In Too Deep”, oni su odbacili Gocu i izabrali Tijanu Bogićević. Izvor sa RTS, naime, tvrdi da je članica žirija Pinkovih zvezdica bila na korak od toga da nas predstavlja na Evrosongu i da je u poslednjem trenutku je izvisila.

“Goca je kvalitetna pevačica, ima harizmu i energiju koja je potrebna za ovo takmičenje. Ona bi sjajno otpevala pesmu i super bi se snašla u Kijevu, u to smo uvereni. Ipak, poslednju reč imaju autori pesme i ne mogu tačno da vam kažem šta je presudilo da na kraju izaberu Tijanu”, kaže dobro obavešten izvor.

Inače, autori srpske evrovizijske pesme su muzički producenti, kompozitori Borislav Milanov, Bo Person, Johan Alkenas i Lisa En-Mari Linder. Oni su bili u timu koji je napisao hit “Rise like a Phoenix” za Končitu Vurst, koja je pobedila na Evrosongu 2014.

Goca se iznenadila kada je saznala da je bila potencijalni kandidat za Evrosong.

“Prvi put to čujem od vas. Zaista nisam imala predstavu da sam u užem krugu”, rekla je Goca za Kurir.

Pored Goce i Tijane, u užem krugu za predstavnika na Evrosongu bila je i Aleksandra Radović, ali je odbijena zbog nerealnih zahteva.

“Ona je zahtevala da joj obezbedimo pripremu, stvaranje i odabir pesme, kao i honorar od 20.000 evra”, navodi izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.