POSLE TRI MESECA: Džordž Majkl tajno sahranjen u Londonu

Britanski pevač Džordž Majkl, koji je umro pre više od tri meseca, sahranjen je juče, saopštila je njegova porodica posle privatne ceremonije.

- Možemo da potvrdimo da je Majkl danas sahranjen u prisustvu porodice i najbližih prijatelja - navela je porodica i zahvalila za poruke podrške.

Britanska policija je početkom marta zaključila da je taj muzičar 25. decembra 2016. umro od bolesti srca i jetre. Ranije je imao i druge zdravstvene tegobe i probleme s alkoholizmom i narkoticima.

Majkl, čije je pravo ime bilo Jorgos Kirijakos Panajotu, rođen je 25. juna 1963. godine u Londonu i bio je sin kiparskog Grka i Britanke.

Postao je svetski poznat kao deo dueta "Wham", koji je osnovao sa svojim školskim drugom Endruom Ridžlijem osamdesetih godina prošlog veka.

Kasnije je imao vrlo uspešnu solo karijeru i za nepunih 40 godina osvojio dve nagrade Gremi i prodao više od 100 miliona albuma.

Neki od njegovih najpoznatiji hitova su "Faith", "Father figure", "Freedom", "Careleš Whisper", "One More Try", "Monkey", "Praying for Time", "Outside".

Izvor: Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.