ANĐELINA DŽOLI PRIZNALA: Borim se za zdravstvenim problemima celu deceniju

Foto: TODAY -YouTube/printscreen
0

Iako je u medijima stalno pominju u kontekstu razvoda, dece i filma, Anđelina Džoli otkriva da su njeni planovi potpuno drugačiji. Ona planira da više vremena provodi posvećena svom zdravlju.

Anđelina se najviše posvećuje ulozi majke i humanitarke. Ona je nedavno svu zaradu od reklamiranja parfema donirala u dobrotvorne svrhe.

Poslednjih deset godina mog života uključivalo je mnoge zdravstvene probleme. Nije mi bilo lako, a ni mojoj porodici da prebrodimo sve krizne situacije. Zato ću ubuduće još više voditi računa i biti još više fokusirana na podizanje dece. Jednostavno sam srećna što sam zdrava i što su moja deca zdrava – rekla je.

Ona sebe vidi kako u sledećih deset godina putuje po svetu sa svojom decom i nada se da će neki od njih poželeti da nastave sa humanitarnim projektima.

Anđelina ni nakon bolnog razvoda nije zapostavila dobrotvorni rad. I dalje se bavi projektima inspirisanim sopstvenom decom i zemljama iz kojih su došli. Posvećuje se unapređenju školovanja, zdravstva i zaštite okoline.

Izvor: Super žena

Foto: NBC - PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.