ODBEGLI MLADOŽENJA: Mima Karadžić ostavio devojku pred svadbu!

Glumac je planirao da krajem avgusta konačno izgovori sudbonosno "da" ovoj pravnici, ali od toga neće biti ništa jer je između njih pukla tikva. Oni su pre dva dana raskinuli šestomesečnu vezu. Da su planovi za venčanje propali, potvrdio je Karadžić.

- Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lepim željama, ali idemo dalje u radne pobede - optimistično je rekao glumac, ne želeći da ulazi u detalje raskida i propalog venčanja.

Mimin blizak prijatelj otkrio je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, od koje nisu hteli da prave medijsku halabuku, ali ni on ne zna razlog zbog kog su Mima i Nevena stavili tačku na svoju ljubav.

- Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem, članovima najuže porodice i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za venčanje. U poslednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strelac - završava izvor.

Mima Karadžić iza sebe ima jedan brak. On se 21. novembra 1992. venčao sa Sunčicom Đurić, koju je upoznao tokom njenog letovanja u Herceg Novom. Kum na venčanju bio je Žarko Laušević.

Mima i njegova prva supruga snimili su seriju "Volim i ja nerandže, no trpim". Inače, Sunčica je u periodu kada se udala za Karadžića bila apsolvent FDU. Danas je u braku i ima ćerku, a Mima nerado govori o tom periodu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.