NJENA TAJNA JE TAKO JEDNOSTAVNA: Dženifer Hadson smršala 36 kilograma bez kapi znoja!

Američka pevačica i glumica Dženifer Hadson, danas se može pohvaliti sa 36 kilograma manje, a svoje tajne je otkrila u televizijskom šou Lorejn Keli.

- Nisam vežbala, jer nemam vremena za to. Samo sam dobro pazila šta jedem. Strogo sam vodila računa o tome šta unosim u telo - šta jedem, ali i pijem. Kad god sad odem u restoran, uvek se pitam da li je sada prekasno da jedem ili tokom dana, da li je prerano za novi obrok - otkrila je simpatična glumica, koja zaista izgleda bolje nego ikad.

Ali, ako ste mislili kako je glumici cilj da postane mršavica, gadno ste se prevarili, a to je potvrdila slavnoj Opri Vinfri.

- Došla sam do određenog stepena i ne želim dalje da mršavim. Volim meso na svojim kostima, konfekcijski brojevi 0 ili 2 nisu za mene - zaključila je.

Priznala je i kako je dobila mnogo samopouzdanja, a sada može i više da eksperimentiše sa modom.

- Ono što sam prvo isprobala su tzv. suknje olovke visokog struka, jer volim klasičnije krojeve. Sada mogu da obučem malu, crnu haljinu, ali preko nje nabacim dobar kaput, kako bi se ljudi zapitali ko sam. To stvara zapaženu prisutnost.

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud) on

Izvor: Index.hr

Pogledajte još