fbpx

HOROSKOP ZA 4. APRIL: Vage sklone čestim promenama raspoloženja, Škorpije moraju da sačuvaju zdrav razum!

OVAN

Ne verujete u nečiju pricu, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Probleme Vam zadaje jedna mladja osoba, koja bez Vašeg znanja ili odobravanja čini "pogrešne stvari". Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju. Partner ume iznenada da Vas izazove na burnu reakciju. Ne volite kada se neko poigrava sa Vašim strpljenjem.

Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju različiti problemi.

BIK

Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Neko od saradnika može da završi i Vaš deo obaveza. Prihvatite alterativna rešenja. Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovladjuju "poznata pravila igre".

Sugestija: U večernjim satima prijaće Vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

BLIZANCI

U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene izmedju redova. Proverite zvučne parole i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepim ili korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate na različite načine.

Sugestija: Priuštite sebi dobru zabavu u odabranom društvu, relaksirajte se.

RAK

Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna nesnalažljivost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na Vama je da sačuvate poslovne interese. Delujete suviše zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke dogadjaje najčešće tumačite na osnovu subjektivnih merila.

Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu.

LAV

Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju medju saradnicima. Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da prenesete svoju inspiraciju i zadovoljstvo na voljenu osobu.

Sugestija: Usmerite svoje misli i energiju u pozitivnom pravcu.

DEVICA

Neko Vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali Vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju. Jasno Vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku. Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da "zalutate" u pravcu pogrešne osobe.

Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VAGA

Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u "zonu visokog rizika". Nema razloga da činite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za Vaš poslovni ili društveni ugled. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete u susretu sa bliskom osobom.

Sugestija: Podstičite kod sebe dobru volju i koncentraciju.

ŠKORPIJA

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Nema razloga za zabrinutost i paniku, sačekajte na bolju poslovnu priliku. Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, u naletu stasti razum polako gubi kontrolu. Odlučite sami da li je to dobar ili loš predznak.

Sugestija: Važno je da sačuvate zdrav razum ili prisebnost duha.

STRELAC

Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o Vašim poslovno-finansijskim interesima. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak.

Sugestija: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

JARAC

Ponekad nije lako prepoznati "tim koji pobedjuje" i potencijalni gubitak. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vešto brani svoje poslovne interese. Delujete napeto, počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume i očekivanja.

Sugestija: Izbegavajte neke naporne ili stresne situacije koje Vas zamaraju.

VODOLIJA

U susretu sa saradnicima ne dopadaju Vam se nečiji postupci ili ponašanje. Na osnovu prvog utiska, shvatićete kome treba da verujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Potrebno Vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne pokazuje naročito interesovanje da Vam udovolji.

Sugestija: Nema potrebe da se opterećujete "teškim mislima".

RIBE

Obistinjuju se Vaše poslovne prognoze, tako da osećate veliko samopouzdanje i odlučnost u susretu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom.

Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Izvor: Astrolook

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.